ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ | ΚΑΒΑΛΑ

Τοποθέτηση και υποστήριξη όσον αφορά τις ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αλλά και τις ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. Θα μας βρείτε στην ΚΑΒΑΛΑ.


Ποιο συγκεκριμένα:

ΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Η ΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ προσφέρουν ιδανική άνεση, μέγιστη ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου. Αποτελείται από μεμονωμένα στοιχεία, τα λεγόμενα πανέλα που συνδέονται με μεντεσέδες μεταξύ τους. Με αυτά μπορεί να μετακινείται άνετα η γκαραζόπορτα κάθετα κάτω από την οροφή και να ανοίγει και να κλείνει, χωρίς να χρειάζεται πρόσθετος χώρος μπροστά από το γκαράζ.

Μάθετε περισσότερα …

ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Η ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ είναι η κλασική έκδοση στις γκαραζόπορτες και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη. Αποτελεί την οικονομικότερη εναλλακτική της σπαστής γκαραζόπορτας. Προσφέρει σε πελάτες που ενδιαφέρονται για οικονομικές λύσεις μία άριστη σχέση τιμής – απόδοσης – χωρίς συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά τα ελκυστικά σχέδια γκαραζόπορτας και τις εξατομικευμένες δυνατότητες διαμόρφωσης.

Μάθετε περισσότερα …

ΠΛΑΪΝΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

  • ΠΛΑΪΝΕΣ πόρτες για ΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ 
    Βασικά χαρακτηριστικά: υψηλής ποιότητας προφίλ αλουμινίου, αρμονία με τις σπαστές γκαραζόπορτες, με 3-πλή ασφάλιση και ασφάλεια μεντεσέδων, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων τελικής επίστρωσης.
  • ΠΛΑΪΝΕΣ πόρτες για ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
    Βασικά χαρακτηριστικά: υψηλή ποιότητα χάρη στη γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα, αρμονία με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες, από ατσαλολαμαρίνα ή μασίφ ξύλο, διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Μάθετε περισσότερα …

ΔΙΦΥΛΛΕΣ

Οι ΔΙΦΥΛΛΕΣ γκαραζόπορτες κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά με άριστη επεξεργασία και παρέχουν ποικίλες δυνατότητες επιλογής. Αυτός ο τύπος γκαραζόπορτας μπορεί να ανοίγει και να κλείνει καθώς τα 2 φύλλα στρέφονται προς τα έξω. Κατ’ επιλογή μπορούν να ανοίγουν και τα δύο φύλλα ή μόνο το φύλλο περάσματος σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Μάθετε περισσότερα …


Επικοινωνήστε μαζί μας …

Comments are closed